Over Mij

The Girl behind the Company

Mijn naam is Manon Katalanc – van ‘t Rood en ben eigenaresse van De La Rouge. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Enschede. Ik kom uit Borne en daardoor was de keuze erg makkelijk om een salon in Borne te beginnen.

Na de opleiding Toerisme wist ik meteen dat ik niet in deze branche verder wou. Ik ging werken bij HKS Scrap Metals op de administratie. Destijds kriebelde het om voor mijzelf te beginnen. Omdat ik zelf altijd hairextensions heb gehad leek mij het leuk om dit naast mijn werk te gaan doen. Ik volgde trainingen en was vanaf dat moment Hairextensions specialist. Vanaf het begin liep dit meteen erg goed en ging ik andere trainingen volgen zoals tanden bleken & wimperlift.

Ik heb een éénjarige opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en ik was meteen verkocht bij het onderdeel wenkbrauwen. Ik heb mijzelf hierin verder gespecialiseerd en kan mijzelf nu Allround Brow Professional noemen. Op de homepagina staat een quote: Passion for Beauty & Crazy about Brows. Deze zin slaat helemaal op mij, ik heb een passie voor alles wat met beauty te maken heeft en ik ben dol op wenkbrauwen. Geen wenkbrauw is mij te gek.

Ik heb aan 10 vaste klanten gevraagd hoe ze mij  zouden omschrijven. Hier kwamen onder andere de volgende eigenschappen uit: Perfectionistisch, Geïnteresseerd, Vakvrouw / Hart voor je werk, Nauwkeurig, Brow Doctor.

Wil je zien hoe ik de wenkbrauwen doe? Neem dan een kijkje op mijn instagram door op deze link te klikken.

Ik verwelkom jullie graag in de salon om jullie nog mooier te maken dan jullie al zijn. Tot gauw,

 

Liefs, Manon

Manon van t Rood

Manon van 't Rood
Beauty Specialist