Semi Permanente Make-up

POWDER BROWS

Powder Brows, ook bekend als “ombre brows”, is een nieuwe semi-permanente wenkbrauwtechniek. Deze techniek creëert een zachte, gepoederde look die subtiel je wenkbrauw vult. De La Rouge Beauty maakt gebruik van de modernste digitale apparatuur, waarmee zachte kleurpixels op de wenkbrauwen kunnen worden aangebracht om de perfecte vorm te creëren, wat resulteert in meer fluweelzachte wenkbrauwen.

Bij deze semi-permanente wenkbrauw techniek wordt kleur op een subtiele wijze in de huid aangebracht. Veilig en daarnaast professioneel. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Het resultaat is echt semi-permanent en bovendien verbluffend! Na ongeveer 18 maanden zal je je wenkbrauwen weer een opfrisbehandeling moeten geven. Zo geniet je langer van de perfecte wenkbrauwen.

Powder Brows geven een zeer verzorgd uiterlijk en zorgen altijd voor de (bijna) perfecte wenkbrauw. Je bent 18 maanden lang ’s morgens niet meer in de weer met make-up. 

Powder Brows versus Microblading

Bij Microblading worden met een speciaal mesje de haartjes getekend. Er wordt dus in de huid gesneden. In de open sneden worden de pigmenten aangebracht. De Powder Brows gaan ten opzichte van microblading veel langer mee. Bij microblading is het plezier vaak helaas beperkt tot enkele maanden. Ook is er bij microblading een groot risico dat er littekens kunnen ontstaan door te diepe sneden in de huid.

Vanwege de bovengenoemde risico’s en behoorlijke nadelen van microblading past De La Rouge Beauty uitsluitend de Powder Brows techniek toe.

Voordelen

– Geschikt voor alle huidtype
– Heel natuurlijk poedereffect
– Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
– Geen beschadiging van de huid
– Zeer goed toe te passen
– Bijna geen roodheid of zwelling
– Geen kale plekken
– Geen littekens

€ 349,95
Eerste behandeling
(incl. 1 nabehandeling)

– Nabehandeling binnen 12 maand
€ 129,95

– Nabehandeling binnen 24 maand € 199,95

Na 24 maand wordt de prijs
gehanteerd van de eerste behandeling.

 

 

Wenkbrauwen

The Brow Treatment

Bij The Brow Treatment blijft de afdruk van de verf tot 5 dagen zichtbaar op de huid  en ongeveer 4-5 weken in de haartjes.
Verder bestaat de behandeling uit:
– opmeten & uittekenen
– verven met wenkbrauwverf
– waxen (harsen)
– epileren
– knippen
– afwerking met highlighter & evt. The Brow Shaper

45 MIN € 37,50

The Henna Treatment

Bij The Henna Treatment blijft de afdruk van de hennaverf tot 14 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 5-6 weken in de haartjes.
– opmeten

– verven met henna
– waxen (harsen)
– epileren
– trimmen
– afwerking met highlighter & evt. The Brow Shaper

45 MIN € 42,50

The BrowLift (ook wel Lamination genoemd)

De trend op wenkbrauwgebied!! Bij The BrowLift worden alle haren omhoog geplaatst met speciale vloeistoffen voor een “fluffy” effect. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller.
– waxen (harsen)
– vloeistof 1
– vloeistof 2
– speciale olie om de wenkbrauwen te voeden
– afwerking met highlighter 

75 MIN € 64,95

Wimpers
(Elleebana Lash Lift)

Met een wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. Elleebana maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Elleebana Lash Lift excl. Verven

45 MIN € 49,95

Elleebana Lash Lift incl. verven

55 MIN € 59,95

Tanden bleken

Tanden bleken is vandaag de dag erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. De behandeling die ik geef om tanden cosmetisch te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een peroxidevrije bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is 100% veilig voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden.

Wanneer mogen tanden niet gebleekt worden:

  • u bent zwanger of geeft borstvoeding
  • u gebruikt medicijnen die reacties geven met licht
  • u bent overgevoelig voor licht
  • u bent jonger dan 16 jaar (tot 18 jaar met toestemming van ouders)

3x 20 minuten 
2 personen tegelijk

60 MIN  € 65,00
60 MIN  € 35,00 PP

3x 15 minuten

45 MIN  € 55,00