Semi Permanente Make-up

SOFT POWDER BROWS

Soft Powder brows is een vorm van semi-permanente make-up. De Soft Powder Brows geven een zacht make-up effect waardoor het lijkt alsof je altijd wenkbrauwpoeder op hebt. De kleur loopt in een ombré effect over en heeft een luchtige bovenkant, zonder harde lijn. Dat wil zeggen dat je wenkbrauwen aan het beginstukje wat lichter worden gelaten dan in het midden en bij het staartje van de wenkbrauw. In combinatie met de luchtige bovenkant geeft het een natuurlijk effect. 

De behandeling
Een afspraak begint met het invullen van een intake formulier.
Vervolgens worden je wenkbrauwen zorgvuldig opgemeten en uitgetekend. Bij het bepalen van de vorm wordt rekening gehouden met je botstructuur. Hierna kun je zelf kijken naar de vorm en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. We beginnen pas met de behandeling als de tekening perfect is.

De eerste behandeling kost €299,-. Dit is exclusief een nabehandeling. Tijdens de eerste behandeling heb je de keuze om het volledige bedrag van €349,- te betalen. Dan betaal je tijdens de nabehandeling niks.

Genezing
Na de behandeling krijg je nazorg instructies mee een kan het genezingsproces beginnen. Dit gaat ongeveer zo;
Dag 1-3; de powder brows lijken erg donker
Dag  4 – 10; er komen scheurtjes en velletjes los. Onder deze plekjes zit geen kleur.
Week 2 -3; geen kleur of vorm zichtbaar
Week 3 – 8; de kleur komt langzaam terug en de vorm wordt weer zichtbaar.

Nabehandeling
Mochten er na het genezen van je wenkbrauwen nog wat lichtere plekjes bijgewerkt moeten worden, kan dit na 6 tot 8 weken. We werken je wenkbrauwen dan 1 keer bij voor €50,- De nabehandeling wordt direct ingepland tijdens het maken van je initiële afspraak. Ook kan je bij het online boeken zelf een afspraak inplannen voor je nabehandeling.

Touch-up
Net als elke vorm van semi-permanente make-up dienen de soft powder brows één- tot tweejaarlijks bijgewerkt te worden om de kleur en intensiteit mooi te houden. Dit noemen we een touch-up.
Wanneer een touch-up nodig is hangt af van verschillende factoren. Bij een vette huid zal de kleur wat sneller afnemen dan bij een droge huid. Ook als je veel in de zon komt en de powder brows niet goed beschermd tegen uv-straling zul je sneller een touch-up nodig hebben.

LET OP: heb je elders powder brows laten zetten stuur dan voor het maken van een afspraak eerst een foto van je wenkbrauwen. Er wordt GEEN werk van andere artiesten bijgewerkt. Enkel als de “oude” powder brows bijna helemaal vervaagd zijn kun je bij De La Rouge na goedkeuring d.m.v. foto’s terecht voor een nieuwe powder brows behandeling.

€ 349,95
Eerste behandeling
(incl. 1 nabehandeling)

– Nabehandeling binnen 12 maand
€ 129,95

– Nabehandeling binnen 24 maand € 199,95

Na 24 maand wordt de prijs
gehanteerd van de eerste behandeling.

 

 

INFRALASH / DEEPLINER

Infralash / Deepliner is een dun lijntje tussen uw wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Door deze methode lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect. Perfect om dagelijks mee wakker te worden.

Behandeling
De infralash / deepliner wordt toegepast door middel van een PMU-apparaat met een naald/hygiënemodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Bij De La Rouge wordt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur gewerkt zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Voordat de behandeling kan plaatsvinden zal er eerst een intake plaatsvinden

Gemiddeld duurt een infralash / deepliner behandeling 1 tot 1,5 uur. Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de infralash / deepliner. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Een infralash /deepliner gaat gemiddeld 1 tot 3 jaar mee mits je de nazorginstructies goed navolgt. Het is belangrijk om na de behandeling alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van de semi permanente make-up.

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling.

Voordelen:
– Heel natuurlijk effect.
– Altijd een eyeliner dat er goed uit ziet op elk moment. Wanneer je net wakker bent, op vakantie of zelfs tijdens het sporten.
– Gaat 1 tot 3 jaar mee.

 

.

€ 210
Eerste behandeling
(incl. 1 nabehandeling)

 

 

Wenkbrauwen

The Brow Treatment

Bij The Brow Treatment blijft de afdruk van de verf tot 5 dagen zichtbaar op de huid  en ongeveer 4-5 weken in de haartjes.
Verder bestaat de behandeling uit:
– opmeten & uittekenen
– verven met wenkbrauwverf
– waxen (harsen)
– epileren
– knippen
– afwerking met highlighter & evt. The Brow Shaper

45 MIN € 37,95

The Henna Treatment

Bij The Henna Treatment blijft de afdruk van de hennaverf tot 14 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 5-6 weken in de haartjes.
– opmeten

– verven met henna
– waxen (harsen)
– epileren
– trimmen
– afwerking met highlighter & evt. The Brow Shaper

45 MIN € 42,95

The BrowLift (ook wel Lamination genoemd)

De trend op wenkbrauwgebied!! Bij The BrowLift worden alle haren omhoog geplaatst met speciale vloeistoffen voor een “fluffy” effect. Hierdoor lijken de wenkbrauwen veel voller.
– waxen (harsen)
– vloeistof 1
– vloeistof 2
– speciale olie om de wenkbrauwen te voeden
– afwerking met highlighter 

75 MIN € 64,95

Wimpers
(Elleebana Lash Lift)

Met een wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. Het Mrs Lashlift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. Mrs. Lashlift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Elleebana Lash Lift incl. verven

55 MIN € 59,95

Tanden bleken

Tanden bleken is vandaag de dag erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. De behandeling die ik geef om tanden cosmetisch te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een peroxidevrije bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is 100% veilig voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden.

Wanneer mogen tanden niet gebleekt worden:

  • u bent zwanger of geeft borstvoeding
  • u gebruikt medicijnen die reacties geven met licht
  • u bent overgevoelig voor licht
  • u bent jonger dan 16 jaar (tot 18 jaar met toestemming van ouders)

3x 20 minuten 
2 personen tegelijk

60 MIN  € 65,00
60 MIN  € 50,- PP

3x 15 minuten

45 MIN  € 55,00