LA ROUGE VRIJSTAAND SHORT.psd1

Welkom bij De La Rouge


Hét adres waar u terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in semi permanente-up, wenkbrauwen, wimpers en tanden bleken.
De La Rouge is een kleine, maar zeer sfeervolle salon gevestigd in Borne. De salon ligt 150 meter van het station en vlakbij de snelweg. In de straat is er volop gratis parkeergelegenheid.

U bent bij mij in goede handen. Ik hou van mijn werk en dit straal ik uit. Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik luister goed naar uw wensen en geef vrijblijvende adviezen. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. 
Bent u meteen benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier.
Heb je daarna nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon.

 

behandelingen

SEMI PERMANENTE MAKE-UP

 

De La Rouge biedt twee soorten Semi Permanente Make-Up behandelingen aan. Je hebt keuze uit de Powder Brows of de Infralash / Deepliner. Wanneer u hierop klikt ziet u meer informatie over deze twee behandelingen.

Meer

WENKBRAUWEN

 

De La Rouge is hét adres voor perfecte wenkbrauwen. Tegenwoordig zijn wenkbrauwen erg belangrijk en bepalend voor je gezicht!! Mijn visie is dat wenkbrauwen niet te veel moeten opvallen, maar net genoeg om je gezichtsuitdrukking te verbeteren. Klik hier om de verschillende behandelingen voor wenkbrauwen te zien.

Meer

WIMPERLIFT

 

Met een wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. 

Meer

TANDENBLEKEN

 

Tanden bleken is vandaag de dag erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. 

Meer

het achterhof contact instagram icon

DE LA ROUGE BEAUTY BAR POST

Afgelopen zondag 05.06.2022 ben ik getrouwd met mijn liefde 🤍 Nu gaan we genieten van onze huwelijksreis, daarom is de salon gesloten t/m 19 juni. ☀️ Het kan dus voorkomen dat berichtjes later worden beantwoord dan normaal. 🥰 
De online agenda is open t/m augustus. Ik zie jullie vanaf 20 juni weer. ♥️
IK NEEM ONTSLAG….

Whoooop whooooppp!! 🎉 Het moment is daar.. Ik heb ontslag genomen bij mijn kantoorbaan. 👏🏼

Velen van jullie weten (of misschien ook niet) dat ik naast de salon ook nog een kantoorbaan heb van 25(!) uur 😂 Ik hoor jullie denken.. HOE DAN!! Yep.. Dat was de vraag die ik mijzelf ook vaak stelde. Hoe ga ik dit volhouden met de drukte in de salon…. 😬

Sinds de verhuizing naar het centrum van Borne is het nog drukker geworden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Mede door jullie kan ik deze stap zetten! ♥️
 
Dit betekent dus dat ik….

Vanaf 1 juli FULL TIME in de salon aanwezig ben. Ik kan echt niet wachten. 😍 De nieuwe openingstijden volgen snel… 

#bignews #news #iquitmyjob #ontslag #sohappy #ontzettendblij #happy #trots #trotsopmijzelf #bedanktvoorhetvertrouwen #bedanktaanjullieallemaal #zonderjulliewashetnietgelukt #wenkbrauwsalon #borne #wenkbrauwsalonborne #salonborne #wenkbrauwen #browbarnl #browbar #browsalon #thebrowtreatment #thehennatreatment #browlamination #henna #spmu #spmubrows #spmuwenkbrauwen