LA ROUGE VRIJSTAAND SHORT.psd1

Welkom bij De La Rouge


Hét adres waar u terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in semi permanente-up, wenkbrauwen, wimpers en tanden bleken.
De La Rouge is een kleine, maar zeer sfeervolle salon gevestigd in Borne. De salon ligt 150 meter van het station en vlakbij de snelweg. In de straat is er volop gratis parkeergelegenheid.

U bent bij mij in goede handen. Ik hou van mijn werk en dit straal ik uit. Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik luister goed naar uw wensen en geef vrijblijvende adviezen. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. 
Bent u meteen benieuwd naar de resultaten? Klik dan hier.
Heb je daarna nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon.

 

behandelingen

SEMI PERMANENTE MAKE-UP

 

De La Rouge biedt twee soorten Semi Permanente Make-Up behandelingen aan. Je hebt keuze uit de Powder Brows of de Infralash / Deepliner. Wanneer u hierop klikt ziet u meer informatie over deze twee behandelingen.

Meer

WENKBRAUWEN

 

De La Rouge is hét adres voor perfecte wenkbrauwen. Tegenwoordig zijn wenkbrauwen erg belangrijk en bepalend voor je gezicht!! Mijn visie is dat wenkbrauwen niet te veel moeten opvallen, maar net genoeg om je gezichtsuitdrukking te verbeteren. Klik hier om de verschillende behandelingen voor wenkbrauwen te zien.

Meer

WIMPERLIFT

 

Met een wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. 

Meer

TANDENBLEKEN

 

Tanden bleken is vandaag de dag erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. 

Meer

het achterhof contact instagram icon

DE LA ROUGE BEAUTY BAR POST

TIME TO RELAX - OUT OF OFFICE ☀️👙 

De La Rouge t/m 15 augustus gesloten. We gaan even opladen, nieuwe energie op doen & vooral genieten. ♥️ 
Alle berichten worden later beantwoord. De online agenda is open t/m oktober. Mocht jij jouw afspraak willen verplaatsen kan dit via de verplaats link in de mail. De online agenda is ook de agenda die ik heb. 🥰 

Op alle producten krijg je in de webshop tijdens mijn vakantie 20% korting. 
💥 Kortingscode: HOLIDAY20 💥
Aankomende woensdag is cosmetisch arts Deborah van @fienouk weer in de salon om jullie te voorzien van de prikjes 💉 
Er zijn nog een paar plekjes vrij op deze dag. Hierna gaat ze met vakantie en dan is ze er in augustus weer. 🥰
Twijfel je toch nog? Plan dan een intake gesprek. 

Deborah zal je altijd eerlijk advies geven & voert geen behandeling uit wanneer ze er zelf niet achter staat. 

Boek via de link in bio! @delarouge.nl 

Komt het aanstaande woensdag toch niet uit, geeft niks. Ze is er 11 & 25 augustus weer! 👏🏼

#fillers #botox #fillerbotox #cosmetischarts #arts #delarouge #fillerlips #botoxmigraine #migrainebotox #fillersborne #botoxborne #fillershengelo #botoxhengelo